2014. október 4., szombat

WEEKLY UPDATE | 10. 04.

Az utóbbi egy hónapban sajnos teljesen elhanyagoltam a blogomat, elég sűrű időszakon vagyok túl. Szeptember elején igyekeztem kiélvezni az utolsó nyári napokat, úgy tűnik, mintha hónapok teltek volna el azóta.

Szeptember 13-án beköltöztem a koliba, ami elég nagy esemény volt. Még soha sem laktam kollégiumban, de előző félévben, amikor jelentkezni kellett úgy voltam vele, hogy megpróbálom, aztán ha felvesznek, eldöntöm mi legyen. Valószínűleg ez az utolsó évem itt Debrecenben, tehát az utolsó lehetőség a kollégiumra, így úgy döntöttem, hogy belevágok. Ez jó döntésnek bizonyult, már három hete lakom itt, és nagyon szeretem. Egyik barátnőm a szobatársam, aki egyben csoporttársam is (persze ezt előre megbeszéltük, azért egy ismeretlennel nem vállaltam volna a kolis életet.)

Elég kényelmesen indul a harmadév, ugyanis nagyjából két perc amíg beérek az egyetemre (ebből egy perc az, amíg végigsétálok a folyosón és lifttel leérek a harmadikról). Elég sok lyukas órám van nap közben, de már nem kell az egyetemen kuksolnom, és azon aggódnom, hogy mit fogok enni egész nap, mert ilyenkor csak visszasétálok a koliba, és vészhelyzet esetén néha még egy rövid szundi is belefér.

Nem mellesleg időközben egy évvel idősebb is lettem, szeptember 21-én ünnepeltem a 22. születésnapomat.4 megjegyzés:

 1. Isten éltessen sokáig! Szemtelenül fiatal vagy :D ;) Jó kis képösszeállítás!
  Szerintem is jól döntöttél, nekem kimaradt a koli az életemből és olyan dolog, amit visszacsinálni már nem tudok... pedig kiváncsi vagyok... de hát így alakult, így kellett lennie! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Két hónap után én is úgy látom, hogy nagyon jól döntöttem, jól érzem magam a kollégiumban. :D

   Törlés