2014. szeptember 2., kedd

FALL WISHLIST

FALL WISHLIST

Szezonváltásokkor általában elengedhetetlen beszerezni néhány új ruhadarabot, nálam sincs ez másképp. A legnagyobb vágyam idén ősszel egy motorosdzseki. Pontosabban régóta vágyom egyre, de eddig sosem találtam meg a megfelelőt, illetve mivel tavaly sikerült beszereznem egy új átmeneti, és egy téli kabátot is, így idén szabad az út a bőrdzsekinek. Emellett egy bokacsizmát is szeretnék venni, ezt a fazont már régóta keresem. Egy új táskára is szükségem van, valamint egy kardigánra. Ez a "waterfall" jellegű H&M-es nagyon tetszik, imádnék egy ilyet hordani! Én kiegészítőnként általában csak pár gyűrűt hordok, így szintén a H&M-ből szeretnék egy gyűrűszettet is.

Beauty-fronton is lenne néhány dolog: egy highlighter és egy bronzosító. Az előbbi elfogyott, utóbbi pedig elázott, és kezdem hiányolni őket. Egy folyékony korrektor is kellene. És a legfontosabb egy testpermet. Nem nagyon szeretem a parfümöket, mert túl erősnek és töménynek érzem magamon. És másokon is, megőrülök, ha más parfümjét kell szagolni mondjuk egy előadás alatt... Szóval én a testpermeteket preferálom, vagy a lágyabb illatú spray-ket. Ezt is a H&M-ből tervezem beszerezni, nagyon szeretem a testpermeteiket.

Ti miket szeretnétek mindenképpen beszerezni idén ősszel?

1 megjegyzés:

  1. Ezer meg egy éve vágyom már egy waterfall kardigánra, de eddig én még sehol sem láttam normálisat, szörnyű :D H&M beauty termékeket egyébként te hol szoktál találni, melyik h&m-ben? Mert rájuk is kíváncsi voltam már, de még nem láttam egyik üzletben sem.

    VálaszTörlés