2014. augusztus 23., szombat

SZIGET 2014

Ismét sikerült rendesen eltűnnöm, és emellett elmaradnom a blogbejegyzésekkel is. Ennek persze (ezúttal) oka is van, mégpedig az, hogy 10 napig a Sziget Fesztiválköztársaság szitizenje voltam. A vasárnap reggeli beköltözés előtt még szerettem volna több posztot is megírni és időzíteni őket, de. Szombaton délután a barátom tesója hívott minket, hogy azonnal menjünk, ha szeretnénk normális helyen sátrazni. Így nem volt mit tenni, hipergyorsan összepakoltunk a barátommal, és szombattól már élvezhettük a fesztiválkempingezés minden szépségét... de legalább remek helyünk volt.

Flag Party, ahonnan zsákmányoltam egy ilyen szép sárga zászlócskát
Egyébként az elmúlt öt évhez hasonlóan idén is információs munkatársként dolgoztam a fesztiválon. Nem könnyű összeegyeztetni az infót és a bulizást, főleg úgy, hogy 0-24 működnek az infópontok, így van, hogy hajnali négyre kell menni dolgozni, de attól még (majdnem) mindent meg tudtam nézni ami érdekelt.

Szerdán az Imagine Dragons-on és Skrillexen voltam, csütörtökön a Bastille-ra és Macklemore-ékra, pénteken a Brainsre, Alvin és a Mókusok Acousticra (haha, régen hatalmas rajongójuk voltam), és a Klaxonsra mentem. Szombaton a barátommal terveztünk közös programot, de ő sajnos csúnyán megbetegedett, így a nap nagy részében a sátorban ápolgattam. Vasárnap este pedig közös infós bulizás volt. Sajnos aznap este tízig dolgoztam, így a The Kooks-ot ki kellett hagynom, és már Calvin Harrist sem értem el.

Összességében idén is szuper fesztiválunk volt, és ugyan néha úgy érzem, hogy öregszem, és "ahh jövőre már biztos nem jövök", amint hazacuccolunk, kialszom magam és kigyógyulok a Sziget-betegségből, máris várom a következő augusztust.

Ti voltatok kint? Miket néztetek meg?

1 megjegyzés:

  1. Irigykedve olvastam a bejegyzést, a Bastille biztos szuper lehetett, őértük fáj a leginkább a szívem :( :)

    VálaszTörlés