2014. június 3., kedd

A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY

THE FLAPPER PROJECT

Az amerikai irodalom gyakorlatra készültek ezek a képek, ugyanis ki lehetett váltani a félév végi esszét egy kreatív projekttel. Ennek természetesen mindenképpen kötődnie kellett valahogyan a félév során vett olvasmányokhoz, és egy F. Scott Fitzgerlad novella ("Bernice Bobs Her Hair") is benne volt a félévi anyagban, így nekem egyből erre a flapperes témára esett a választásom. Mivel semmiképpen sem tudtam volna tényleg 1920-as éveket idéző ruhákat és kiegészítőket szerezni, ezért a fotósorozat a modern day flappert mutatja be, aki természetesen Facebookon kapja a meghívókat a bulikra, Starbucks kávét iszik, és a Kindle-jén olvas Fitzgerald novellákat.

Eredetileg úgy volt, hogy egy fotós barátnőm fogja megcsinálni a képeket, de ez végül sajnos nem jött össze, szóval megkértem egy másik barátnőmet, aki végül a fotózás előtt lebetegedett, így sos egy harmadik barátnőm ugrott be, és csinálta meg a képeket. Tehát nem volt egyszerű, de csak sikerült összehozni mindent időben (köszi Reni! <3).

A barátnőimnek nagyon tetszettek a képek, úgyhogy gondoltam kiteszem őket ide is, just for fun.

9 megjegyzés:

 1. Nagyon jó ötlet volt, szuper képek lettek :) Kár, hogy a főépületben sosem járok, lehet összefutottunk volna.. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jajj, erről jut eszembe, hogy éppen a fotózáskor jött valami iskoláscsoport... hát elég érdekes pillantásokat kaptam tőlük :D egyébként köszönöm! :)

   Törlés
 2. Nagyon jók lettek a képek! A pénztárca különösen tetszik! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon különleges és egyedi képek lettek. Érdekes az outfit és a bejegyzés hangulata is! :) Különösen tetszik,hogy bemutattad mi van a táskádban is, ilyet nem látok mindig, szinte soha így ez nagyon megnyerő. :) Az all black szetted pedig káprázatos.

  http://thefashiongivesstrength.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó az outfit, csinos vagy, a képek fantasztikusak, és tényleg az egész bejegyzés nagyon jó lett úgy egészében véve! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm Aisha, örülök, hogy tetszik! :)

   Törlés
 5. Fantasztikus képek lettek, csinos vagy! :)

  www.stylelounge.me

  VálaszTörlés