2014. március 25., kedd

I'M READY TO MOVE MY ASS

Sportolni nem lehet csak úgy elkezdeni, hanem előtte mindenképpen be kell szerezni valami fancy workout-szerkót. Vagy legalább egy sportcipőt. A mai napon ezt meg is tettem, mert feltett szándékom, hogy hetente két alkalommal mozogjak valamit, legyen az futás (oké, maradjunk a kocogásnál), itthoni tornázás, vagy esetleg egy kis step-aerobic a közeli fitneszteremben.

Az egyik barátnőm mutatta nekem az F&F-ben kapható sportcipőket, az interneten nézegettük őket, és ez a korall/pink/narancssárga/whatever-színű egyből belopta magát a szívembe. A csalódásra, hogy úgysem lesz a boltban már jó előre felkészültem, talán ezért is volt akkora szerencsém, hogy még pont volt egy darab a méretemből. 

Szerintem nagyon szép, és nem mellesleg szuperkényelmes! Már mentem benne egy rövid próbakört, de ahogy észrevettem Debrecen még nem készült fel az ehhez hasonló szettekre, mert több fura pillantást is kaptam a boltba menet... Sebaj, mert egyébként sem szándékozom a hétköznapokon hordani.

Remélem sikerül tartanom magam a tervemhez, újdonsült lábbelimmel biztosan nagyobb kedvvel fogok nekivágni a dolognak, szurkoljatok! Itt a tavasz, a jó idő, vége a téli szürkeségnek, ha tehetitek ti is mozogjatok minél többet!


3 megjegyzés:

 1. Hajrá, hajrá!
  Én imádom futni, a világon a legjobb dolog (mármint sportilag... semmi sem veri a csokit.) :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na igen, kár, hogy futás közben nem lehet csokit enni (mármint lehet, de... :D)

   Törlés