2014. március 16., vasárnap

HAJADBA SZÉL AKADT, FOGD ÖSSZE MOSTMÁR

Már lassan egy hete várok arra, hogy minden stimmeljen, és le tudjunk menni a barátommal fotózni egy outfit poszthoz. Ma végre sikerült időben összeszednem magam, kiválasztani egy erre érdemes szettet, és még a barátom is ráért arra, hogy lejöjjön velem. Na persze semmi sem mehet ilyen egyszerűen, mert akkora szél van kint, hogy rendre szétfújta a hajamat, a fejemre fújta a kapucnimat, el akarta vinni a táskámat, vagy éppen a rajtam lévő felsőket kavart el. Arról nem beszélve, hogy a képek 75%-a vállalhatatlan.

De úgy gondoltam, hogy attól még amolyan "just for fun" alapon mindenképpen posztolok pár képet, még akkor is, ha a lényeg (tehát az, ami a kabát alatt van) pont nem látszik, jaj és egy kicsit eltúloztam a színezéseket, de hát olyan szép tavaszi effektet találtam!
10 megjegyzés:

 1. Mivel szoktál képeket színezni?:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Deviantartról szoktam letölteni actionöket a Photoshophoz, és utána állítgatom ide-oda, amíg nem vagyok elégedett az eredménnyel :)

   Törlés
 2. Az utolsó előtti kép a legjobb! :)

  VálaszTörlés
 3. csodás képek lettek, nagyon tetszik ez az outfit! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm! :) bár sajnos pont azt nem tudom megmutatni, hogy mi van a kabátom alatt :(

   Törlés
 4. a hatodik kép nagyon jó lett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. úgy látszik, hogy az a közönségkedvenc :)

   Törlés
 5. Mindig elfelejtem beírni a hülye kódot, ezért nem szóltam még hozzá ehhez a bejegyzéshez, de most megteszem: 1. szuper hajad. 2. nekem is a hatodik kép a kedvencem! :D

  VálaszTörlés