2014. február 13., csütörtök

WEEKLY UPDATE - 02. 13.


Egy újabb félév ért véget az egyetemen, elég hihetetlenül hangzik, de az alapképzés felén bizony már túl vagyok. Most éppen "szabadságon vagyok", lassan egy hete, hogy letudtam az utolsó vizsgámat és hazajöttem. Ez amolyan vizsgaidőszak-utáni-félévkezdés-előtti pihenés, végre úgy tudok itthon lenni, hogy nem kell tanulnom vagy nem vagyok betegen ágynak dőlve (mint egész karácsonykor és a két ünnep között végig...)

Nem is tétlenkedtem sokat itthon, voltam egy barátnőmmel a Sugar Shopban (letudván az összes vizsgát megjutalmaztam magamat egy csokis-banános pitével,) megnéztem magamnak végre a H&M Home részlegét (ahh... csodás dolgokat láttam), voltam iszogatni is erre-arra, Szentendrén is, és bent a városban is. Tegnap pedig egy másik nagyon jó barátnőméknél Valentin-napi szív alakú tortát sütöttünk, természetesen rózsaszín cukormázzal, szívecskékkel és "Love" feliratokkal a tetején. Még az íze is rózsaszín volt!

Ma még itthon vagyok, de holnap utazok vissza Debrecenbe, ugyanis hétfőn kezdődik a szorgalmi időszak, és még van egy-két elintéznivalóm is, többek között egy nagymosás is vár rám.

Mindenkinek szép hétvégét!

2 megjegyzés: