2014. február 6., csütörtök

JANUÁRI KEDVENCEK

Hipp-hopp eltelt ez a hónap. Már egészen hozzászoktam ahhoz, hogy 2013 helyett 2014-et kell írnom dátumként. Egyébként az év első hónapja nem volt valami eseménydús, mivel vizsgaidőszak van ezért végig Debrecenben voltam, javarészt tanultam (vagy művészi fokra emeltem annak halogatását.) Ennek ellenére akad néhány dolog, amit szeretnék kedvencként kiemelni.


EVENTS
Szerintem nem foglak meglepni titeket, ha azt mondom, hogy a legjobb januári dolog, ami velem történt az az, hogy levágattam a hajamat. Egyszerűen imádom, nagyon tetszik, és egyáltalán nem bántam meg. Tervezek egy posztot írni erről egyébként, mert a múltkor ugyebár csak képeket tettem ki, szöveg nélkül, de szeretnék pár gondolatot is hozzáfűzni a dologhoz.


BOOKS
Akik esetleg követnek a Twitteren, vagy a Goodreadsen, biztosan felfigyeltek már arra, hogy éppen a Szent Johanna Gimi sorozatot olvasom. Igen. 21 éves "komoly" egyetemista létemre nekiálltam, és tudjátok mit? Nagyon is tetszik, az első öt részt nagyjából öt nap alatt olvastam ki (shame-on-me) de azóta vissza kellett fognom magam, mert ma vizsgáztam, és elég sokat kellett készüljek rá. Tehát most ott állunk, hogy a vizsga után kezdem az utolsó részt. Egyébként majd mindenképpen írok róla egy posztot!

MOVIES
Januárban több olyan filmet is láttam, amiket kedvencekké avattam.
A Hobbit második részét a barátommal néztük meg a moziban. Nos, az első tíz percben kisebb pánikrohamom volt, mert szokatlanul sokan voltak a moziban, és legszívesebben kiszaladtam volna a teremből... De végül én győztem, és sikerült végignézni a filmet, nagyon tetszett! Mondjuk én leragadtam ott, hogy két részes lesz, szóval kicsit meglepetésként ért, amikor hirtelen vége lett. És amúgy meg Legolas. LEGOLAS!

Az About Time nálam 10/10-es. Személyes okok miatt eléggé mélyen érintett (persze nem azért, mert én is időutazó vagyok) és teljesen meghatott, imádtam!


A harmadik film pedig a Stuck in Love. Logan Lerman és Lily Collins egy filmben? Nekem már ennyi elég volt ahhoz, hogy kedvenccé tegyem, és erre jön, hogy maga a film sem volt rossz, sőt kimondottan jó volt.


MUSIC
Nem kérdés: Ed Sheeran - I See Fire. Annyira passzolt a Hobbit végére, és teljesen elvarázsolt a moziban, és utána napokig csak ezt hallgattam.

2 megjegyzés:

  1. Ó, az About Time nekem is nagyon tetszett! :)

    VálaszTörlés
  2. Az About Time és az I See Fire nekem is nagy kedvenceim :)

    VálaszTörlés