2014. január 17., péntek

SAY HELLO TO BOOKS AND BLOUSES!

Már egy ideje motoszkál a fejemben az, hogy meg kellene változtatnom a blogom címét, és végre sikerült meghoznom a döntést. Történt ugyanis, hogy Bloglovinon elkezdtek random (nem magyar) emberek követni, akik oldalán a sajátomon kívül csupa pornóoldal van. Nem szeretném, hogy még több ilyen is megtaláljon, és esetleg a blogra feltöltött képeimet nézegesse (szerintem ez érthető, khm.) Szóval néhány napja elkezdtem egy új neven gondolkodni, és meg is szállt az ihlet. Maradtam az alliteráló "____ and ____" formulánál, és így jött a Books and Blouses. Hogy miért? Úgy éreztem, hogy ez teljesen én vagyok, mert mind a könyvekért, mind a ruhákért a kelelténél kicsit jobban lelkesedem.

A blogom címét egy hét múlva átírom, és január 27-től a

www.books-and-blouses.blogspot.hu

címen fogjátok tudni elérni. (hacsak addig le nem nyúlja valaki, haha.) Gondolom észrevettétek, hogy külsőleg is újítottam. A blog témájában egyébként nem lesz változás, ezentúl is mindenféle dologról fogok posztolni, legyen szó ruhákról, könyvekről, személyes bejegyzésekről, szóval bármiről, ahogy eddig tőlem megszokhattátok. 

Remélem, hogy tetszik az új kinézet és a jövendőbeli új cím is, és azt is, hogy a továbbra is követni fogjátok a blogomat!

2 megjegyzés:

  1. Ez most azt juttatja az eszembe, mikor még a régi mobilszámomon érdeklődtek szexuális szolgáltatásokért... a tv újság hátoldalán meg is találtam a hirdetést, amire ők gondoltak, a számuk egyetlen számjegyben tért el, és nem látszott normálisan, hogy az 5 vagy 6 :D

    Szerintem teljesen jó cím, illik a bloghoz :)

    VálaszTörlés