2013. december 25., szerda

WEEKLY UPDATE - 12. 25.


Sziasztok! Ah, el sem hiszem, hogy végre itt a karácsony! Az utóbbi pár hétben szuperelfoglalt voltam, ugyanis egyrészt a decemberrel együtt beköszöntött az egyetemen a zh-időszak (az utolsó héten három nap alatt hatot írtam meg) és emellett még amikor nem az egyetemen voltam akkor meg a Libriben dolgoztam. Hát mit ne mondjak, nagyon fárasztó volt, de sikeresen túléltem; és azért a jegyeimen sem fog (nagyon, csak egy ici-picit) meglátszani, hogy szinte semmi időm nem volt rendesen készülni. Szóval ezért esett úgy, hogy nem igazán tudtam frissíteni a blogot, de örömmel jelentem, hogy most már itt vagyok!

Sok-sok új posztot tervezek, még november végén (!!!) fotóztunk egy outfit-poszthoz, amit már illene feltennem, még régebben elkezdtem egy bejegyzést a kedvenc 80-as évekbeli amerikai filmjeimről, és egy sütireceptet is meg szeretnék veletek osztani, azt hiszem egyelőre ennyi lenne.

Szóval még egyszer boldog karácsonyt nektek, amíg én egyébként betegen fekszem az ágyamban itthon ti egyetek nagyon finomakat és legyetek minél többet a szeretteitekkel! <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése