2013. október 26., szombat

BLOGGING SLUMP


Amióta elkezdődött a félév az egyetemen igen sűrűek a heteim. Hétfőn, kedden és szerdán majdnem egész nap bent vagyok az egyetemen, ami azt eredményezi, hogy csütörtökön általában pihenek, vagy éppen agyhalottként mászkálok fel-alá az albérletben, pénteken, szombaton és vasárnap pedig próbálom magam utolérni és hétről-hétre tanulni, házikat csinálni, beadandókat írni, valamint kiolvasni egy, vagy néha két regényt is, amik az irodalmi szemináriumokra vannak feladva. Az egyetem mellett, ami jelenleg önmagában is elég lenne, még a Libriben is dolgozom alkalmanként, a karácsonyi szezonban eladóként.

Ezek tudatában remélem nem csodálkoztok, hogy ennyire keveset posztolok mostanság. Az az igazság, hogy semmiképpen sem szeretném unalmas, tartalmatlan és sablonos posztokkal teletömni a blogot (ahogy azt régebben a The Pretty Birdön gyakran megtettem) csak azért, hogy fenntartsam a látszatot, hogy jelen vagyok, és 100%-osan működik a blog. Ugyanis ez nincs így, mert az órákra járás, a tanulás és ezek mellett a főzés-mosás-takarítás az albérletben, valamint a nem létező szociális életem elveszik az időm nagy részét, és szinte időm sincs a blogra gondolni se, nem hogy posztokat írni.

DE. Ez nem jelenti azt, hogy be fogom zárni, mert nagyon szeretem ezt a kis blogot, amit immár a Blogspotra való költözés óta teljesen a magaménak érzek. Csak szerettem volna, ha tudjátok ti is, hogy éppen milyen kaotikusak a napjaim, és hogy próbálom újra és újra felvenni a blogolás fonalát, csak sajnos ez egyelőre nem sikerült.

Vannak terveim az elkövetkező posztokra, lesz egy újabb haul, egy bejegyzés a Toni & Guy Sea Salt Spray-ről, filmajánló, van egy szuper kis sütireceptem sok-sok fotóval, szeretnék outfit posztot is... Szóval vannak terveim, csak legyen türelmetek kivárni míg sikerül összehozni mindezeket.

Addig is szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy van kérdezős tumblr-oldalam, mert mostanában többen is kommentben tettetek fel különféle kérdéseket (hát most na, nem örülök az oda nem illő dolgoknak, ezt hadd valljam be) úgyhogy ha bármi kérdésetek felmerülne, akkor azt itt feltehetitek:


Illetve ha posztjavaslatotok van, azt is nyugodt szívvel elküldhetitek nekem a fenti linken! :)

Ennyi mára, köszönöm minden kedves olvasómnak, hogy itt van velem! <3

10 megjegyzés:

 1. azt olvastam, hogy katolikusak a napjaid. mondom. öh. mi??? :D

  VálaszTörlés
 2. A Libribe mi kell, hogy felvegyenek? Van valami képzettséged? Csak azért kérdem, mert szemezek azzal a bolttal én is, imádom a könyveket, kézenfekvő lenne ^_^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs képzettségem, csak korábbi tapasztalatom, és diákszövetkezeten keresztül alkalmaznak. :)

   Törlés
 3. óóó wow, a libris dolog nagyon klassz lehet, én is szívesen töltenék minél több időt (nem egyetemi) könyvek között.. :) Amúgy szerintem mindenki teljesen megérti ám, a minőségi de kevés sokkal jobb mint a sok de esetleg nem feltétlenül olyan tartalmas posztok. És én is sajnos pont így vagyok vele, jelenleg rengeteg minőségi ötletem lenne, dehát az idő.. most is öklömnyire zsugorodtott a gyomrom és kifolyt a szemem az ekg nézegetésétől (és a holnapi zh gondolatától) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, tudom mit érzel... Én ebben a félévben most jöttem haza először, a héten amúgy szünet lesz nekem, de én is csak a zh-kon agyalok. Sebaj, majd pihenünk a nyáron! :D

   Törlés
 4. Kitartás! Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy nem tudjuk, hogy hol áll a fejünk. Jobban megéri az, hogy ritkábban, de iszonyat jó posztokat raksz ki:)

  VálaszTörlés
 5. Milyen az a szak, ahova te jársz egyetemen? :)

  VálaszTörlés