2013. augusztus 26., hétfő

WEEKLY UPDATE - 08. 26.


Itt az ideje egy újabb "heti rendszerességű" személyes bejegyzésnek, yaay! Miután hazajöttem a Szigetről egy hétig betegeskedtem, utána pedig az allergiámnak köszönhetően nem voltam a toppon... De hálistennek már minden rendben van az egészségemmel! Az utóbbi két hétben, miután a barátom visszament Debrecenbe, főként barátnőztem, a szobámmal foglalatoskodtam (a legutóbbi ehhez kapcsolódó posztot itt olvashatjátok, bár ennél már jóval előrébb járok,) és megejtettük Vikivel, Kingával és Katával a várva-várt találkozót is.

A harmadik "blogoversarym" alkalmából átalakítottam egy kicsit a blog kinézetét, remélem elnyerte a tetszéseteket! Ideje volt már egy kis változatosságnak. Egyébként csináltam egy kérdezős Tumblr-t az oldalnak, ugyanis nincsen chat (és nem is szeretnék,) de előfordulhat, hogy bárkinek olyan kérdése, kívánsága, közölnivalója, bármiféle mondandója akad, amit nem kommentben szeretne a tudomásomra hozni. Ide kattintva elérhetitek.

A következő napokban a megunt, már nem hordott ruháimmal szeretnék végre kezdeni valamit, először szépen lefotózóm őket, utána pedig megpróbálok túladni mindegyiken. Említettem korábban, hogy festék még mindig nincsen, továbbra is várnunk kell... De nem adom fel, tudom, hogy hamarosan teljesen készen lesz a szobám!

Egyébként tervezem, hogy kicsit aktívabban jelen leszek a bloggal a Facebookon, mindig elhatározom, hogy többet fogok oda posztolni, de aztán sosem jön össze. Esetleg szeretnétek, hogy azt is egy kicsit személyesebbé tegyem?

Szép hetet kívánok nektek!


7 megjegyzés:

 1. uu az eladó ruháidra kíváncsi lennék, majd megmutatod őket?:)

  VálaszTörlés
 2. Mi tavaly úgy vettünk festéket, hogy kevertettünk a Bauhaus-ban, mivel egyik festékboltban sem volt olyan szín, amilyet én szerettem volna. Ott hatalmas színválaszték volt, rengeteg és még annál is több, és kikeverték egy 10 perc alatt és már lehetett is hazavinni. Szóval ha nem találtok a festékboltban olyan festéket, én csak ajánlani tudom ezt a 'módszert', ha van a közeletekben Bauhaus :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Kitty! De képzeld, tegnap sikerült megvenniük anyukáméknak a festéket, szóval ha minden jól megy, akkor ma sikerül befejezni a festést. :)

   Törlés
 3. De jó! Ennek örülök :) Kíváncsi vagyok a végeredményre :)

  VálaszTörlés
 4. Az eladó ruhák engem is érdekelnének... :$ nagyon tetszik a stílusod, és szép vagy nagyon!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Aisha! :) Akkor ha sikerült eljutnom odáig, hogy lefotózzam a ruhákat, akkor kiteszem őket ide, vagy a blog Facebookjára. :)

   Törlés