2013. augusztus 21., szerda

THE BIG ROOM MAKEOVER - ALMOST FINISHED!

Huhh, jó régen volt az utolsó update a szobámmal kapcsolatban, de egyrészt sokáig nem tudtam eldönteni, hogy milyen színű legyen a szobám és ezért végül az került sorra utoljára, másrészt meg tényleg volt egy csomó folyamat a tényleges festés előtt ami egyszerűen nem volt elég izgalmas ahhoz, hogy poszt legyen belőle. Na de majd most!


Szóval nagy nehezen sikerült kiválasztanom a színemet, mégpedig a Dulux kínálatából a mandulavirágot. Igazából ez volt az a szín, amibe először beleszerettem, de amikor anyáék vették a festékeket anya azt mondta, hogy én ilyen béna színt biztosan nem választottam ki (haha) és inkább majd menjek el én is megnézni, hogy tényleg ezt szeretném-e. Szóval ezzel elindult a hetekig tartó katalógus és Pinterest böngészés... Mire végül azt mondtam, hogy nem érdekel, nekem igenis tetszik ez a szín, és maradjunk ennél. Egyébként azt kell mondjam, hogy a Dulux magyarországi oldala nagyjából semmit sem ér (főleg, ha valaki megnézni utána például az angolt,) igazából még arra sem volt jó, hogy megkeressem a mandulavirágot hogy meg tudjam nektek mutatni. Egyedül egy netes katalógust találtam, lapozzatok a 35-36 oldalra, és ott láthatjátok a színt.

Na, de most azért nincsen teljesen kész egyébként, mert készlethiány van a festékemből, és anyáék már egy hete járkálnak vissza a festéküzletbe, eddig eredménytelenül. Egyébként öt falam van mert van egy kis beugróm, ebből három, plusz a plafon készen van, a negyedik felénél elfogyott a festék, az ötödik fal pedig egyelőre még fehér, tele négyzetekkel és háromszögekkel, mert az mintás lesz.

Hiába várok a festékre, tegnap meguntam, hogy a vendégszobában kell aludnom, úgyhogy feltakarítottam mindent, megcsináltam az ágyamat, illetve összeraktam az íróasztalomat is. Ma pedig amit csak lehet szépen bepakolok. Tehát egyelőre így állunk:


Én imádom ezt a színt, szerintem csodás! Nem túl rikító, vagy erős, hanem kicsit olyan fáradtabb árnyalat, és a fehér bútoraim szerintem nagyon jól mutatnak hozzá. Egyébként fontolóra vettem, hogy az íróasztalomat is fehérre kéne festeni.

Hogy tetszik a szín? Amint kész lesz teljesen a festés, jelentkezem a következő poszttal!

13 megjegyzés:

 1. megtaláltam a yogos pohárkát!!! nagyon jó helyet találtál neki, már ezért is megérte hazavinni:)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha, most látom, hogy benne van egy csomag zsepi :D De ez csak ideiglenes, ennél sokkal jobb helye lesz!

   Törlés
 2. Nagyon-nagyon szép színt választottál, most ebbe beleszerettem! :) A fehér bútorok pedig tényleg jól passzolnak hozzá.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem, hogy majd a végeredmény is tetszeni fog. :)

   Törlés
 3. Először kicsit sötétnek tűnik a szín, de látszik hogy elég világos a szoba, elbírja. Tényleg csodaszép szín, az ágyadba pedig szerelmes vagyok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Én is imádom az ágyamat, de amikor megvettük, még nem volt ennyire népszerű, mostanában viszont rengeteg helyen látom, és kicsit közhelynek érzem, ha lehet ilyet mondani. :D

   Törlés
 4. Eszméletlen! Nekem nagyon tetszik!! Álomágy*-*

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű ez a szín. *.* Az ágyadat szívesen elfogadnám, biztosan jó kényelmes is. :)

  VálaszTörlés