2013. augusztus 18., vasárnap

HAUL - BACK TO SCHOOL EDITION

Emlékszem, hogy amikor első osztályba készültem hihetetlenül vártam már, hogy menjünk tanszereket vásárolni... És amikor elmentünk a Corába a tanszervásárra, pont miután összegyűjtöttünk minden dolgot a listáról bombariadót hirdettek, és ott kellett mindent hagyni. Haha, ez elég vicces kis történet, bár nem is tudom, hogy miért meséltem el... Szóval a lényeg, hogy idén is túlestem az iskola előtti bevásárláson, gondoltam megmutatom nektek az eredményét.


Ha emlékezetem nem csal, akkor tavaly nem is nagyon vettem semmit a sulikezdés alkalmából, ugyanis füzetem volt bőven, új tollakat is találtam itthon, és így nem éreztem égető vágyát az új cuccoknak. Most viszont anyukámnak sikerült elrángatnia magával, hogy beszerezzünk ezt-azt, de mit ne mondjak nem vittem túlzásba. Az előző félévben összesen két füzetem volt, mindent ugyanabba írtam, és megjelöltem a heteket, hogy mindent megtaláljak, de a félév közepén betelt szóval újat kellett nyitnom. Idén sem tervezek 9-10 füzettel mászkálni, így vettem három virágos Pigna füzetet, illetve egy negyedik kis alakút is, hogy majd legyen mibe to-do listákat meg hasonlókat írni. Szerintem nagyon szép mindegyik, imádom ezeket a füzeteket!


A füzetek mellett választottam magamnak egy csomag tollat, ehhez igazából semmi különösebb kommentárt nem tudok fűzni. Valamint egy szövegkiemelőt is beszereztem, és igazából ennyi lenne. Majd még el kell menjek egy papír-irószer boltba, hogy beszerezzem a kedvenc Stabilo filceimet (egy rózsaszínt és egy lilát) amiket a jegyzeteimhez szoktam használni, mert az Auchanban sajnos nem lehet darabra venni ilyesmit, csak 46578239-os csomagban, én meg az életben nem használnék el annyi filctollat...


A kakukktojás ez az Essence ecset lenne, amit már régóta szerettem volna megvenni, de most olcsóbban sikerült hozzájutnom, így mindenképpen megérte várni vele.

Szóval ennyi lenne a nagyszabású vásárlásom. Szerettem volna egy tolltartót is még, de basszus egyszerűen nem lehet találni egy sima kisméretű, nem henger alakú darabot hercegnők, Verdák vagy Real Madrid logó nélkül. De sebaj, tavaly sem volt már tolltartóm, szerintem idén is megleszek nélküle. Illetve anyukám még próbált győzködni, hogy válasszak egy szép mappát, de az egyetlen ami tetszett az Pigna virágos volt, viszont egy sima kartonpapírból készült vékonyka iratmappa majdnem 900 forintba került, úgyhogy inkább hagytam.

Ti már elintéztétek a bevásárlást a következő iskolaévre? Van valami, ami nélkül nem tudnátok meglenni a suliban, és minden évben beszerzitek?

8 megjegyzés:

 1. Pont nemrég írtam erről én is egy posztot! :) http://shelbediary.blogspot.hu/2013/08/back-to-school-supplies-haul.html

  A Pigna füzetek egyeznek, szerintem ezek a legszebbek. A tolltartóm pedig már két éve ugyanaz, a barátnőm anyukája varrta nekem. Teljesen szimpla, beledobálós téglalap alakú kis cipzárra, csak egy cuki virágmintás anyagból készült. Így még egyedi is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, láttam, nagyon szép dolgokat vettél! :) Lehet nekem is ezt kellene, varrni egyet itthon... :D

   Törlés
 2. Én is akartam tolltartót, mert már három éve ugyanaz van, lassan kiszakad az alja, tavaly is a táskámba dobáltam csak a tollakat a végére. Egyetlen egy darab tetszett, de az majdnem kétezer volt, annyiért meg nem akartam. Gondolkodtam E-bayen is mert ott korrekt áron tök jók vannak, de rájöttem, hogy nem éri meg nekem a macera- hisz megvagyok nélküle is. :D
  Amúgy a füzeteidbe az anyagot írod az egyetemen? Vagy esetleg laptopot használsz? Bocsi a fura kérdésért csak olyan nehezen képzelem el, hogy elég 2 füzet. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az E-Bayre én nem is gondoltam, lehet körbenézek majd. De tényleg én is megvagyok nélküle... :D Nem használok laptopot, nálunk a BTK-n ez nem igazán szokás. Viszont a legtöbb órám gyakorlat, és azokon nem nagyon kell annyit jegyzetelni, mint az előadásokon, amiből egy félévben nagyjából kettő van nekem. Ezért nem használtam el annyi füzetet. :)

   Törlés
 3. nekem már nagyon el kéne mennem, csak mindig halogatom... egyébként én is ilyen ecsetet használok! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én még nem mertem kipróbálni az ecsetet, olyan szép új, tiszta meg minden... :D

   Törlés
 4. Nekem is be kellene majd pár füzetet szereznem addig, amíg ilyen csudiszépeket lehet kapni :) Egyébként úgy gondolom, hogy olyan dolgokkal, amik tetszenek, jobban elviselhető az iskola a kezdeti lendület után is; legalábbis nekem ez a tapasztalatom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, szerintem is, mindenképp érdemes beruházni pár szebb füzetre, és színes filcekre, tényleg sokat segítenek. :)

   Törlés