2013. augusztus 20., kedd

DREAMS AND GLITTER AND CATS AND NEON BIRDS

A blogjaink által már talán több, mint két éve ismerem Katát, Kingát és Vikit, de személyesen sosem találkoztunk... egészen tegnapig, ugyanis nemrégiben elhatároztuk, hogy ideje szervezni egy közös délutánt. Hosszas tanakodás után végül az Árkádban lévő Jono Yogoba mentünk (először a Cserpesbe terveztük a találkozót, de hát mikor máskor lenne zárva, ha nem most?,) és mi is kipróbáltuk ezt a frozen yogurt őrületet.


Tudjátok, ez úgy működik, hogy fogsz egy tálkát, és mindent te válogatsz össze magadnak: vagy 10 féle yogoból lehetett választani, volt egy csomó gyümölcs, illetve mindenféle gumicukor és csoki, meg zabpelyhek és öntetek is. Nagyon fincsi volt! A frozen yogurt után beültünk egy kávéra is a Coffeshop Companybe, bár én csak egy limonádét ittam, mert egyébként nem szoktam délután kávézni. Ezek után még nézelődtünk kicsit az üzletekben is. Nagyon jól éreztem magamat a lányokkal, remélem a jövőben megismételjük ezt az igazán jól sikerült délutánt!
Szerencsére Viki hozott magával fényképezőt és sikerült jó pár képet készítenünk. Én csak párat tettem ki, a többit Vikinél megnézhetitek!


13 megjegyzés:

 1. jaj nagyon jó volt! Bár csodálkozom, hogy nem a csábos kávés képet raktad ki :D

  VálaszTörlés
 2. Aaaa. *-*
  Nagyon jól néznek ki ezek a kiscsodák. Milyen árban lehet őket kapni?:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 10 dkg 280 forint ha jól emlékszem. Az én adagom olyan 700 forint körül volt. :) De szerintem megéri, máshol ennyiért veszel három gombóc fagyit, ez meg azért mégiscsak különlegesebb annál. :)

   Törlés
 3. ez szuper hogy ilyen jóban vagytok, jó volt titeket együtt látni :) és hogy összeöltöztetek :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) ha én is szoknyát veszek fel, akkor lett volna igazán teljes az összhang! :D

   Törlés
 4. Olyan jó Titeket együtt látni! :D

  VálaszTörlés
 5. Kedvenceim együtt!! *--* de jó lett volna veletek összefutni...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)) Ha legközelebb találkozunk, akkor azt mindenképpen közzétesszük, hogy az, aki budapesti/közeli tudjon csatlakozni hozzánk, ha szeretne. :)

   Törlés
  2. Jól hangzik:)

   Törlés