2013. július 2., kedd

WEEKLY UPDATE


Sziasztok! Az előző blogon megszokott Weekly Personal rovat ezentúl Weekly Update-ként fog megjelenni, természetesen ezentúl sem rendszeresen, és továbbra sem minden héten. De mivel szeretek néha-néha egy személyesebb, blogosabb bejegyzést is közzétenni, ezért mégiscsak jó ha van ilyen.

Az utóbbi pár hét iszonyat hamar elrepült... A vizsgáimon gyorsan túlestem, sikerült letennem a nyelvi alapvizsgát is, és befejeztem az első évemet az egyetemen. Alig várom egyébként a következőt, legfőképpen az irodalmi szemináriumokat, annyira jó lesz vége ilyesmivel is foglalkozni! Majd a negyedik félévben a Great Gatsbyt is venni fogjuk, várom már!

Megjártam a leárazásokat is, nagy szandál-vadászatban voltam, meg is lett az eredménye, a mai nap még biztosan megmutatom nektek milyen szépet találtam! Egyébként bahh, ezen kívül semmit sem vettem magamnak, de nem is bánom, legalább nem költöttem... Pedig már nagyon szeretnék egy clutcht vagy egy borítéktáskát.

Igazából ezeken kívül semmi érdemleges nem történt velem az utóbbi hetekben/napokban, éltem az átlagos housewife életemet (haha), főztem, mostam, takarítottam... Meg sorozatokat néztem, olvastam, hasonlók. Kicsit kikapcsoltam végre. Egyébként a héten hazaköltözöm, és majd csak szeptemberben jövök vissza Debrecenbe. Szeretnék egy kicsit otthon lenni, és több időt eltölteni az otthoni barátaimmal, meg persze anyáékkal is. És amúgyis kell valaki, aki otthon marad az öcsémmel, és általában én vagyok az a személy, úgyhogy ezért is várnak haza anyáék.

Remélem nektek is jól telik a nyáriszünet, bár még épp hogy csak elkezdődött. :)
xo, Niki

8 megjegyzés:

 1. Gratula - úgy mindenhez! :)

  VálaszTörlés
 2. Te kis housewife! :D Én is régóta álmodozom egy clutch beszerzésén : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azon gondolkodom amúgy, hogy varrok egyet magamnak, jó kis DIY project lenne :D

   Törlés
 3. Ahhh nekem nem lenne hozzá türelmem :D meg nekem valahogy a merev falúak jobban bejönnek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak vegyek anyagot hozzá, majd meglátod milyen szuper kis clutcht fogok alkotni :)

   Törlés
 4. Debreceni Főépület :')
  Nagyon jó a blogod,most olvasgatom és nagyon tetszik.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszik, várlak vissza! :)

   Törlés