2013. július 2., kedd

NEW SANDALS!

(Useless Bla-Bla következik, aki a lényeget szeretné olvasni az ugorjon előre a harmadik bekezdéshez!)
A tavaly vásárolt masins barna szandálom talpa sajnos elkezdett szétjönni, így mindenképpen be kellett ruháznom egy új darabra. Első utam a kínaiba vezetett, mert van a közelünkben egy jó üzlet, ahol egy teljes emelet van tele csak cipőkkel, és gondoltam, hogy miért ne találhatnám ott meg a tökéletes szandit? Kétszer is elmentem, második alkalommal egyik barátnőm is elkísért. Akkor találtam két cipellőt is, de az a helyzet, hogy mindkettőnek volt egy kicsi sarka... És én mindenképpen laposat szerettem volna, így üres kézzel jöttünk ki mind a ketten a boltból, majd elhatároztuk, hogy nyakunkba vesszük Debrecent, és elmegyünk a Fórumba.

Ahová szintén másodjára tértem vissza szandál-ügyben, és első alkalommal kinéztem a New Yorkerben ezt a menta szandit. De akkor úgy voltam vele, hogy ahh, lejönnek majd a kis szegecsek, és tönkremegy hamar. De miután végigjártuk a Fórumot másodjára is, elhatároztam, hogy én igenis megveszem azt, mert tetszik, és ennyi pénzért jó lesz, még ha csak ezt a nyarat bírja is ki... Végül a pénztárnál elmondta az eladó, hogy van rá fél év garancia, így ha történne valami a díszítéssel, akkor egyszeráen visszaviszem. Szuper!

Szóval itt van a szép, új szandálom. Mindenképpen valami feltűnő, élénk színű darabot szerettem volna, mert elég sok fekete-fehér illetve sötét ruhám van, és ilyenkor nyáron mindenképpen kell valami, ami visz egy kis színt az öltözékembe. Meglepődtem egyébként, hogy pont a New Yorkerben bukkantam erre, ahová egyébként be se nagyon megyek, de most azért csak benéztem. És milyen jól tettem!
Hogy tetszik? Ti megtaláltátok már a tökéletes lábbelit a nyárra? :)


8 megjegyzés:

 1. Bah *__* hát ez csodaszép!!!! És annyira nem is drága.
  Hányas lábad van amúgy??? :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi Nita! :) 39-es, de sok helyen 40-es cipő kell, mert a 9-es van, hogy éppen egy fél centivel kisebb, mint kellene... itt is ez volt, úgyhogy ez 40-es :D

   Törlés
 2. Egy kis sarokkal jobban jártál volna, mert ez már képről is totál egészségtelen...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, hogy így aggódsz az egészségemért! De nem értem, igazából bármelyik cipőbe bele lehet kötni, hogy éppen miért nem felel meg a lábnak illetve a gerincnek... Minden zárt cipőmben van talpbetét, szerintem nyáron tehetek kivételt, és hordhatom azt, ami tetszik. :)

   Törlés
 3. A strandpapucs is egészségtelen, mégis mindenki azt hordja nyáron...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És a magassarkú, és a tornacipő, és a balerina, stb... :D

   Törlés
 4. Szerintem pedig szuper kis szandi! :) Annyira megtetszett, hogy tuti megvenném én is (igazából annyira nem lenne létfontosságú, csak kóros cipőmániában szenvedek), de sajnos nálunk nem láttam az üzletben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Shelbe! :) Na, sebaj, majd biztosan találsz valami mást! :D

   Törlés