2013. július 27., szombat

FUNNY FACE

Miután Kata és Kinga is megemlítette, hogy szívesen látnának képet rólam a DIY-virágkoronámmal, ezért igyekeztem minél hamarabb teljesíteni kérésüket. És arra a konklúzióra jutottam, hogy egyszerűen nem vagyok fotogén. Hirtelen elkezdtem "csodálni" azokat, akiknek a Facebookon vagy 50 selfie hirdeti a szépségüket. Ők vajon hogy csinálják? Én nagyjából húsz percig szenvedtem, mire sikerült pár elfogadható képet készítenem... akkor nekik ez vajon mennyi időbe telik? Na de mindegy is, szóval íme néhány fotó rólam és a virágokról. Hogy tetszik?

10 megjegyzés:

 1. na ne hülyéskedj, nagyon is szép vagy!

  VálaszTörlés
 2. Juj,de aranyos vagy! Nagyon szép vagy és a képek is nagyon jók!!! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó lett a koronád :) és szerintem is szép vagy a képeken. A természetes szépség mindenek felett. ^^ A második kép olyan mint a weheartit-on az inspiráló képek. Én is hasonló gondokkal küzdök a fényképkészítéssel... míg más hetente változtatja a profilképét nekem van hogy évekig kitart mert örülök, ha van egy jól sikerült pillanatképem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm Candice! :) Ezeken a képeken nincs rajtam smink, mert bahh, olyan meleg volt ma, hogy a hajamat is alig bírtam elviselni kiengedve... szóval tényleg természetes.
   És mivel te is, és Nalina is azt mondtátok, hogy a második kép jól sikerült, feltettem a weheartitre, haha. :DD

   Törlés
 4. A második kép annyira jó lett, hogy nagyon. Az olyan asjdhvfhsdvf! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Nalina, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :D

   Törlés