2013. július 19., péntek

F&F SMINKTERMÉKEK

Még június elején az F&F-nél vásároltam pár kozmetikumot, mert éppenséggel leárazás volt. A legtöbb sminkterméket 500 forint körüli áron adták, egyből felcsillant a szemem, és elkezdtem keresgélni a sminkkupacban. Végül, vagy negyed óra keresgélés után egy rúzzsal, egy pirosítóval és egy korrektorral távoztam az F&F részlegről. Az erről szóló posztot a The Pretty Bird-ön elolvashatjátok. Lizy felvetette az ötletet, hogy majd írhatnék arról, hogy hogyan váltak be, hát íme.


Aminek a legjobban örültem, az a rúzs volt, mert már nagyon régen kerestem hasonlót. A fent említett haul posztban is rtam, hogy nem éppen a legtartósabb. DE a csodálatos szín miatt ezt teljes mértékben hajlandó vagyok megbocsátani. Ha teszek alá ajakápolót, akkor csodás, pihe-puha juicy ajkaim lesznek. Ha az ajakápolás kimarad, akkor ez a hatás elmarad, nem ápol, de különösebben nem is szárít.

A korrektor életem egyik legjobb vétele volt! Annyira jó, hogy hűű. Először úgy gondoltam, hogy talán túl világos lesz a bőrömhöz. De tökéletesen fedi el az apróbb bőrhibákat, és eléggé tartós is. Amikor nagy kánikula volt, nyilván nem szerettem volna alapozót vagy BB krémet feltenni. És nem is kellett, bőven elég volt korrektort tenni a problémásabb helyekre, és kész, ready-to-go!

A pirosítóról nem tudok sokat mondani, egy sima pirosító. Viszonylag tartós, a színe is tetszik, kellően pigmentált, de ha felteszem mégsem nézek ki úgy, mint akit felpofoztak (haha.)

Szóval ennyi lenne, az első F&F sminktermék tapasztalatom abszolút pozitív. Mármint az árukhoz képest, szóval nyilván nem mondom, hogy olyan jók mint mondjuk a MAC termékek, de ennyi pénzért teljesen jók.

Ti próbáltatok már F&F kozmetikumokat? Milyen tapasztalataitok vannak velük kapcsolatban?

INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK TUMBLR  BLOGLOVIN'

2 megjegyzés: